Klop: Bili smo nekako divlji...

Autor:

Sport

09.02.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula odigrali su sjajnu partiju protiv Bornmuta i tako se izborili sa kratkotrajnom krizom, zadovoljni su nakon pobede bili najvijači, ali i igrači, naravno i menadžer Jirgen Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop zadovoljan!

- Odigrali smo dobar meč, igrali smo visoki presing bolje nego na više mečeva u poslednje vreme. U napadu je sve bilo dobro, bili smo nekako divlji i prisiljavali smo ih da ulaze u teške situacie i uspeli smo sve da ih iskoristimo. Svi golovi su bili briljantni- rekao je nakon meča Klop.

Što se tiče dva prethodna meča u kojima je Liverpul protiv Lestera i Vest Hema osvojio samo dva boda Klop kaže da su igrači sami sebi bili najveći kritičari.

- Bili smo veoma samokritični. Nismo bili zadovoljni svojim igrama na poslednja dva ili tri meča. Ne želimo da samo prolazimo kroz mečeve, da se provlačimo kroz sezonu. Želimo da igramo ubedljivo i ovo je reakcija koju smo želeli. Ovo je sjajno za moje igrače. Svi mnogo pričaju, ali nama je važno da znamo da možemo da napredujemo i da smo to pokazali- rekao je Klop.

Klop je imao reči hvale za svoje igrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Vajnaldum ima karakter kao Milner. Danas je bio veoma dobar, ne treba to ni da kažem. Henderson je odradio dva treninga i nije mogao da da svoj maksimum. Trent je takođe dva puta trenirao za četiri nedelje i fenomenalno je da smo mogli da ga uvedemo u igru. Što se tiče Salahovog gola, šta da vam kažem. Malo je igrača koji mogu da urade ono što je Firmino uradio u tom trenutku i onih koji to mogu da isprate, sjajan finiš akcije- rekao je Nemac.

"Enfild" je goreo posle pobede od 3:0.

- Nikada nismo doveli u pitanje podršku koju imamo. Naši navijači su fenomenalni i oni su još jedan razlog zašto smo mi bili dobri. Veoma sam ponosan i na njih i na igrače danas- zaključio je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading