Da li je ovo početak kraja kontraverznog menadžera?

Autor:

Sport

10.02.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mino Rajola je završio sa svojim igračima u PL, makar onim najboljim. Naime, kako pišu engleski mediji, klubovi najjače lige na svetu ne žele sa njim da sarađuju, posle svega što se dešavalo između Pogbe i Murinja.

RepublikaFoto: twitter.com/MinoRaiola
Mino Rajola

Pogba je juče rekao za Solskjera da je za razliku od nekih iskren i da stvari govori u lice, nije teško zamisliti kome je upućena ova strelica.

Ali, Premijerligaši neće da rizikuju sa Rajolinim igračima.

Prvi je Gvardiola kome je Rajola pretio zbog Ibre, De Liht jeste bio meta Sitija, ali u klubu su čvrsti da ne rade sa kontroverznim menadžerom. Isto se odnosi na Liverpul, Čelsi, Arsenal i naravno Junajted, jer se veruje da bi Rajola samim novim uplivom odmah poremetio atmosferu.

Nedavno je izgubio važnog igrača Lukakua, a spekuliše se da je Junajted vršio pritisak na Belgijanca da raskine ugovor, mada postoji i priča da je Lukaku pobesneo kada je otkrio da Rajola nije ni pregovarao sa Čelsijem u koji želi da se vrati.

Sada De Liht o kome Rajola vodi računa ima opcije, Barselonu, mada oni neće platiti sumu veću od 50 miliona evra koliko traži Ajaks, ili Juventus, mada se i tu spekuliše da Rajola nije dobro sa Paratićijem koji je nasledio Marotu i koji je omogućio ulaz Mendešovim igračima u klub, dovođenjem Ronalda. Jasno, Mino ima svog bivšeg pulena Nedveda, ali odnosi Rajole i Juventusa nisu više tako bliski.


Kao da gubi tlo pod nogama, setimo se, Mendeš mu je zatvorio vrata Reala godinama, Perez baš ne voli Rajolu, a videćemo kako će se zaokret klubova u odnosu na njega odraziti na igrače...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading