Nant se na neverovatan način oprostio od Sale!

Autor:

Sport

10.02.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hiljade navijača francuskog fudbalskog kluba Nant okupilo se danas na gradskom stadionu da bi odali poštu Emilijanu Sali, 28-godišnjem argentiskom napadaču koji je nedavno poginuo u avionskoj nesreći iznad Lamanša, na putu za Kardif gde je trebalo da nastavi karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oproštaj od Emilijana Sale

Igrači Nanta izašli su na teren pred današnju utakmicu s Nimom u crnim dresovima sa Salinim imenom na leđima, dok je, kako javlja Asošiejted pres, 37.000 navijača pevalo "La, la, la, la, la, la, la, la, Em-il-ia-no", da bi se zatim čuo jednominutni aplauz.

Potom se na događaju koji je prenošen na svim stadionima prve dve francuske lige, ponovo čula pesma, s drugim refrenom: "Emiliano Sala, Emiliano, Emiliano, Emiliano Sa-la'''', u čast igrača za njegov nesebičan angažman tokom karijere u Nantu, Kanu i Bordou, klubu u kojem je prvo počeo karijeru u Fransukom pre devet godina. 


Sudija je kasnije ponovo prekinuo igru, posle devet minuta, s obzirom da je devet bio broj dresa Sale, čije su ime navijači ponovo uzvikivali i aplaudirali, a koji je u njegovu čast Nant povukao. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači priredili koreografiju u Salinu čast

Pre utakmice ogroman transparent sa Salinim likom bio je raširen na centru terena, a na velikom ekranu na stadionu prikazani su svih 48 golova koje je Argentinac psotigao u 113 utakmice za Nant.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading