Kapiten Zvezde upozorava na Partizan: Derbi je pokazao da moramo da budemo oprezni

Autor:

Sport

11.02.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepunih nedelju dana ostalo je do početka drugog dela sezone u Superligi, a Crvena zvezda u superligaško proleće ulazi sa ogromnom bodovnom prednošću u odnosu na prve pratioce, ali i sa još jačim timom.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Ipak, kapiten Vujadin Savić opominje da opuštanja ne sme biti, uz podsećanje da je Partizan pre dve godine uspeo da u plej-ofu napravi preokret u trci za titulu, ali i da je jesenas odlično odigrao u 158. večitom derbiju, iako su mnogi očekivali Zvezdinu pobedu.

- Partizan je Partizan, ne treba ga otpisivati. Pripremne utakmice nisu merilo što se tiče rezultata. Trebalo bi da budemo oprezni, poslednji derbi je to pokazao. Svi su očekivali da ćemo dobiti glatko, a oni su izašli na svoj stadion i pokazali da nije lako dobiti bilo koji meč, kamoli derbi - istakao je Savić u razgovoru za ''Blic''.

Zvezdini ciljevi se nadaju - na proleće dupla kruna...


- Trener Vladan Milojević nas je odlično pripremio, stremimo ka najvišim ciljevima, još smo gladniji uspeha nego prošle godine -poručuje Savić.

A na leto, ako sve bude onako kako očekuju na ''Marakani'', sledi novi pohod na grupnu fazu Lige šampiona. Svestan je i Savić, možda će to biti znatno teže nego što je prošlog leta to bio slučaj.


- Svi smo svesni da je novi korak ka grupnoj fazi Lige šampiona predugačak i pretežak. Da bismo ponovo uspeli da uđemo u elitu veliki broj stvari bi trebalo da se poklopi. Tačno je da imamo odličan igrački kadar, ali trebalo bi da, uz snažne partije na terenu, imamo i sreće na žrebu.

Zamislite da u nekom ključnom meču imate baš loš dan, da upravo tada dođe do nekog pada forme, što je moguće. Rano je sada da pričamo o Ligi šampiona, ali probaćemo svakako, tu nema dileme. Ja sam uveren da bi velikih uspeh bila i grupna faza Lige Evrope - istakao je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading