I PORED PORAZA, MATIĆ VERUJE: Nemamo više šta da izgubimo!

Autor:

Sport

13.02.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Matić priznao je posle poraza od Pari Sen Žermena na Old Trafordu 2:0 da Mančester Junajted nema više šta da izgubi u Parizu i najavio napadačku igru u revanšu osmine finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Parižani su golovima Presnela Kimpembea i Kilijana Mbapea stekli veliku prednost pred revanš u Francuskoj, gde će Mančesteru biti dodatno otežan posao zbog crvenog kartona najboljeg fudbalera Pola Pogbe.

- Težak poraz za nas. Objektivno, kad izgubiš uvek je razočaranje, iako mislim da smo dobro igrali svih 90 minuta... Kaznjavali su nas u drugom poluvremenu, bilo je puno prostora za njihove brze napadače. Moramo da ih poštujemo, PSŽ je dobar tim - rekao je Matić za sajt UEFA.


Matić, ipak, ne želi da se unapred preda.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

- Idemo u Pariz da nešto probamo. Nemamo šta da izgubimo, idemo da igramo dobar fudbal i uradimo sve da pobedimo - zaključio je vezista.


Revanš na "Parku prinčeva" na programu je 6. marta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading