Trener Vojvodine se nada uspavanoj Zvezdi: Ubedljivo su iznad svih, ne smemo da pretimo, ali...

Autor:

Sport

14.02.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić, pred duel sa Crvenom zvezdom u Superligi, kaže da njegov tim ima najteži mogući zadatak na startu prolećnog dela, ali da će učiniti sve da se prikaže u pravom svetlu u Beogradu.

RepublikaFoto: starsport
FK Vojvodina

- Očekuje nas najteži mogući rival u ovom trenutku, svima je jasno da je Crvena zvezda trenutno ubedljivo iznad svih i da je po igračkim, trenerskim i upravnim strukturama otišla daleko napred, na evropskom je nivou. Međutim, mi gledamo nas i to kako ćemo da izgledamo, želimo da pružimo maksimum jer to je obaveza koju imamo prema grbu i dresu - rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Prema njegovim rečima duel Crvene zvezde i Vojvodine nije više derbi kao nekad.


 - Nismo u situaciji da pretimo ili tvrdimo kako ćemo nadigrati rivala, ali ćemo se truditi, jer nadu i želju niko ne može da nam oduzme. Posebno me raduje to što, kroz razgovore sa igračima, kod njih vidim veliku želju da pokažu sve što mogu i znaju - kaže bivša "desetka" Crvene zvezde.
RepublikaFoto: Starsport
Navijači Voše

On je odao priznanje Zvezdi na dosadašnjim rezultatima, ali i upozorio.


- Zvezda je u velikoj seriji pobeda, ali to ponekad zna i da uspeva. Nadam se da će biti pomalo uspavani i u subotu i da ćemo iskoristiti taj momenat, pa da pokušamo da im prekinemo seriju nepobedivosti - navodi on.

Interesantno da u Zvezdinom timu postoje čak šestorica bivših fudbalera Vojvodine - Dušan Jovančić, Srđan Babić, Milan Pavkov, Nemanja Supić, Zoran Popović i Mirko Ivanić.

- Naravno da svaki igrač kada igra protiv bivšeg kluba ima dodatni motiv, te verujem da će tako biti i u njihovom slučaju. Ipak, ne opterećujemo se i gledamo samo sebe. Ko će biti na drugoj strani za nas je totalno nevažno - zaključio je Krivokapić.

Utakmica 22. kola Crvena zvezda - Vojvodina zakazana je za subotu od 16 sati na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading