Sančez razotkrio Murinja!

Autor:

Sport

17.02.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Mančester junajteda Aleksis Sančez govorio je o situaciji na "Old Trafordu", ali nezaobilazana tema je o bivšem menadžeru "crvenih đavola" Žozeu Murinju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksis Sančez

Sančez je u Junajted došao u januaru 2018. godine, dok je u suprotnom pravcu u Arsenal otišao Henrik Mhitarijan. Ipak, Čileanac se kod Murinja nije naigrao, ali je i Portugalac u decembru završio svoju misiju u Mančesteru posle serije slabih rezultata. 

Umesto smenjenog Murinja postavljen je Norvežanin Ole Gunar Solšer, posle čega je usledio niz pobeda. Pri kraju Murinjovog mandata su prema navodima medija mnogi igrači "okrenuli leđa" Portugalcu, što je indirektno potvrdio i Aleksis Sančez. 

- Murinjo je jedan od najboljih menadžera na svetu, u pogledu načina na koji trenira igrače, kako proučava video materijal, način na koji se odnosi prema poslu. Ali među igračima je bilo osećanje da ste u timu, a onda niste. Nekada nisam igrao, onda jesam, pa opet nisam, tako se gubi samopouzdanje. Atmosfera koja je stvorena nije bila zdrava- rekao je Sančez za BBC.

Od kada je došao u Junajted, Sančez je postigao samo pet golova, a očekuje se da ne bude u sastavu u FA kupu protiv Čelsija.

- Igram fudbal od svoje pete godine, a kada mi neko oduzme lotpu, to je kao da mije ukrao radost- zaključio je Čileanac za britanski javni servis. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading