SITI SE VEĆ SPREMA ZA LETNJI PRELAZNI ROK: Pep Gvardiola bacio oko na trojicu Engleza!

Autor:

Sport

20.02.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti ove zime nije bio previše aktivan na transfer pijaci. Zbog toga je menadžer Građana Pep Gvardiola spremio listu želja za letnji prelazni rok.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Branilac titule u Premijer ligi je u januaru doveo samo hrvatskog fudbalera Antea Palaversu iz Hajduka, ali je talentovani veznjak ostao u Splitu na pozajmici do naredne godine.

Ipak, od Sitija se očekuje da u letnjem prelaznom roku napravi nekoliko velikih transfera. Za razliku od prethodnih sezona prioritet će biti dovođenje kvalitetnih engleskih fudbalera.

Pep Gvardiola je oko bacio na trojicu, Deklana Rajsa (Vest Hem), Arona Van Bisaku (Kristal Palas) i Bena Čilvela (Lester).

Vezista Vest Hema će biti glavna meta Sitija. Građani već dugo traže fudbalera koji bi mogao da odmeni Fernandinja, a izbor je pao na talentovanog Rajsa.

 

OD EL APAČEA NIKO!

Karlos Tevez je poslednji fudbaler koji je prešao iz Vest Hema u Mančester Siti!

 

On igra sezonu iz snova u dresu Čekićara, a uspeo je i da postigne pobednonosni gol u pobedi nad Arsenalom u januaru. U žižu ostrvske javnosti je pored dobrih partija, ušao i zbog toga što je odlučio da u budućnosti nosi dres reprezentacije Engleske, iako je odigrao tri prijateljska meča u dresu Republike Irske.

Ipak, Vest Hem ga se neće tako lako odreći, pa će klub sa Etihada morati da žestoko odreši kesu za njegov potpis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na leto ih čeka rekonstrukcija

Nešto jeftinije Siti može da prođe prilikom potencijalnog dovođenja Arona Van Bisake i Bena Čilvela. Prema navodima ostrvskih medija, Građani bi ovaj bekovski par mogli da plate oko 40 miliona funti i tako reše pitanje bočnih odbrambenih pozicija za narednih nekoliko godina.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading