(FOTO) ŽIVELI, ANHELE: Di Marijin potez protiv Junajteda o kome bruji planeta!

Autor:

Sport

13.02.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anhel Di Marija (30) je, kažu besni navijači Mančester Junajteda, odigrao u utorak najbolji meč ikada na „Old Trafordu”.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anhel di Marija

Nažalost po njih, ne u dresu domaćeg tima, kojeg je nosio jednu sezone, već u pobedi Pari Sen Žermena od 2:0. Tokom prvog meča osmine finala Lige šampiona, ali i dan posle, fanovima Đavola svi su krivi, pa i Argentinac, koji je od početka bio na udaru protivničkih igrača i domaćih navijača.

Posle žestokog starta Janga u prvom poluvremenu, kad je završio „na ogradi”, Di Marija je postao „državni neprijatelj broj 1”. Zato su ga do kraja meča navijači častili raznoraznim provokacijama, a nisu se libili da ga gađaju raznoraznim predmetima, među kojima su se zatekle i flaše vode, ali i piva.

Argentinac nije uspeo da se izdigne iz cele situacije, pa je u jednom trenutku podigao flašu piva i prineo je do usta, što je dodatno razbesnelo publiku.

U drugom poluvremenu je Di Marija posvetio malo više pažnje igri, što mu je bilo dovoljno da upiše dve asistencije, prvu za gol Kimpembi i drugu za pogodak Mbapea. Kad je napuštao teren u 81. minutu, ispraćen je salvom zvižduka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading