ODLIČNE VESTI ZA "PARTIZANOVCE": Crno-beli spremili iznenađenje pred Proleter!

Autor:

Sport

20.02.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u subotu, 23. februara od 19 časova, dočekuju ekipu Proletera iz Novog Sada, a iako je juče najavljen početak prodaje karata, danas je usledilo novo saopštenje iz Humske da će ulaz na stadion ipak biti besplatan.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Zanimljivo je i obrazloženje ove odluke.

- Povodom pravosnažne odluke Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrđeno ono što smo znali od 1989. godine, da je stadion Partizana u vlasništvu JSD Partizan, Upravni odbor FK Partizan je doneo odluku da ulaznice za predstojeći meč FK Partizan - FK Proleter za tribine stadiona Partizana, 23. 02. 2019. u 19 časova, budu besplatne - poručuju iz Humske.

Dodaje se da će ulaz na stadion biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od srede 20.02.2019. putem Tiketlajn prodajne mreže, putem sajta www.ticketline.rs ili telefonom.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan


Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće podići iskjučivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova. Maksimalan broj karata je 4 po osobi, a mogu se podići samo uz lični dokument sa fotografijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading