Mirković se vratio treninzima: Posle toga se sa Tumbom poklonio Šabanu

Autor:

Sport

20.02.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Mirković se vratio na treninge Partizana i obavezama u klubu posle porodične tragedije i smrti njegovog tasta Šabana Šaulića, a odmah čim je završio sa tim, uputio se ka kući u kojoj je živeo proslavljeni pevač.

Mirković je u porodičnu kuću Šaulića došao sa Ljubišom Tumbakovićem, svojim prijateljem, bivšim trenerom, a svojevremeno i saradnikom u stručnom štabu Crne Gore.

Trener Partizana je od saznanja o tragediji sve vreme bio uz svoju suprugu Sanelu, sa kojom je otputovao u Nemačku, gde je trebalo identifikovati telo i organizovati preuzimanje i prevoz.

Šaban Šaulić je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara. Prizori sa lica mesta bili su jezivi, jer se automobil u kojem je bio Šaulić, brzinom od 180 km/h zakucao Turčin Alsin Levent (35), koji nije imao vozačku dozvolu i bio je u alkoholisanom stanju.

U saobraćajnoj nesreći je poginuo i Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom u kojem je bio Šaban, dok je Boban Stojadinović, koji je sedeo na zadnjem sedištu, tom prilikom zadobio lakše telesne povrede.

Sahrana Šabana Šaulića biće obavljena u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading