Lalatovićev povratak u NS: Da li Zvezda nastavlja goleadu protiv Radnika? Besplatno na Partizan

Autor:

Sport

22.02.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicom u Novom Sadu između fudbalera Vojvodine i niškog Radničkog otvara se 23. kolo Superlige Srbije.

 

Foto: Starsport
Fudbaleri Radničkog iz Niša

Na Karađorđe se vraća trener Nenad Lalatović sa drugoplasiranim Radničkim i ambicijom da nastavi niz od pet pobeda zaredom u domaćem takmičenju.

Na suprotnoj strani Vojvodina juri plej-of, a trenutno nije na mestu koje vodi u gornji dom, pa takođe ima moranje da napravi dobar rezultat i popravi utisak iz Beograda kada je na prolećnoj premijeri ubedljivo poražena od Crvene zvezde 4:0.


Dan kasnije lider na tabeli i prvak Srbije Crvena zvezda gostuje Radniku u Surdulici, a Partizan čeka novosadski Proleter, sa ciljem da dva najveća kluba u zemlji naprave dobru uvertiru pred večiti derbi 2. marta.

Crveno-beli su u dosadašnjih svih osam susreta sa Radnikom slavili, a poslednja tri puta veoma ubedljivo (5:0, 6:0, 5:0)...

Fudbaleri Partizana prvi put ovog proleća igraju u Humskoj, pa će biti otvoren ulaz protiv jednog od najprijatnijih iznenađenja sezone Proletera.

U ovoj rundi izdvaja se i beogradski duel na Banovom brdu između Čukaričkog i Voždovca, kao i derbi začelja na Banjici gde vranjaski Dinamo gostuje Radu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading