Mihajlovića nije uzdrmao poraz: Bolonja neće ispasti!

Autor: Sportske, Republika

Sport

24.02.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolonja igra sve bolje, ali sa dva poraza u nizu nalaze se na dnu tabele sa 18 bodova, ali srpski trener Siniša Mihajlović smatra da će njegova ekipa ostati u Seriji A.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Siniša Mihjalović

Nakon poraza od Juventusa rezultatom 1:0, srpksi trener je bio optimističan u obraćanju medijima iako se njegova ekipa nalazi u nezavidnoj poziciji.

- Bili smo ravnopravni protivnik Juventusu u svakom aspektu igre, u nekima čak i bolji. Pokazali smo karakter i igrali dobar fudbal, ostajemo pozitivni protiv bilo koga da igramo - izjavio je Mihajlović po završetku meča.

- Znali smo da će biti teško protiv protivnika poput Juventusa, Roma i Intera, ali pozitivna strana je to što sada slede protivnici sa kojima smo na istom nivou. Vidi se boljitak Bolonje u mnogim aspektima, bićemo samo još jači u nastavku. Prihvatio sam ovaj posao zato što sam ubeđen u opstanak u Seriji A, sa svakim danom provedenim ovde to ubeđenje je sve jače i jače - završio je svoje izlaganje Mihajlović.

U narednom kolu Bolonja gostuje Udinezeu koji je takođe pri dnu tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading