Rambo, kaži ko ti je tražio pare!

Autor:

Sport

25.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazvao je zemljotres Dejan Rambo Petković (46) tvrdnjom da je morao da plati da bi igrao na Mundijalu 1998. godine, na kom je Jugoslavija nesrećno ispala od Holandije u osmini finala.

Vladimir Jugović

Predsednik FSJ tada je bio Miljan Miljanić, generalni sekretar Branko Bulatović, a selektor Slobodan Santrač. Nijedan od pomenutih nije među živima, pa Petkoviću mogu da odgovore samo igrači koji su učestvovali na turniru u Francuskoj.

Pozivu Srpskog telegrafa odazvao se Vladimir Jugović, legenda Crvene zvezde i Juventusa, koji je uprostio temu rekavši da Rambo mora da kaže ko mu je to tražio pare da igra za reprezentaciju.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dejan Rambo Petković

- Dejan je odrastao čovek i prošlo je toliko vremena od tada. Mislim da jednostavno treba da kaže ko mu je tražio novac da igra na Svetskom prvenstvu. Što se mene tiče, da znam nešto, sigurno bih rekao. Ja lično nisam morao da platim da bih igrao. Žao mi je što Rambo nije igrao za reprezentaciju - rekao je Jugović i dodao:

- Takvih nepravilnosti ima uvek i biće ih kad je reč o fudbalskoj reprezentaciji. I danas imamo situaciju da su standardni igrači koji nisu putovali na Mundijal u Rusiji. Igrali su svega nekoliko meseci po završetku turnira. I zbog takvih, ali i budućih situacija, Rambo bi mogao da kaže ko mu je tražio pare. Da se takve stvari više ne bi ponavljale.

ONI SU IGRALI NA SP U FRANCUSKOJ

1. Ivica Kralj

3. Goran Đorović

5. Miroslav Đukić

7. Vladimir Jugović

9. Predrag Mijatović

11. Siniša Mihajlović

13. Slobodan Komljenović

15. Ljubinko Drulović

17. Savo Milošević

19. Miroslav Stević

21. Perica Ognjenović

 

2. Zoran Mirković

4. Slaviša Jokanović

6. Branko Brnović

8. Dejan Savićević

10. Dragan Stojković

12. Dragoje Leković

14. Niša Saveljić

16. Željko Petrović

18. Dejan Govedarica

20. Dejan Stanković

22. Darko Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading