Nađ demantuje Petkovića: Meni nisu tražili novac za igranje na SP!

Autor: Vice, Republika

Sport

25.02.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo prašine je podigla izjava Dejana Ramba Petkovića da mu je tražen novac da igra za reprezentacija na Mudnijalu 1998. a jedan u nizu ljudi koji su ga demantovali je i bivši fudbaler Albert Nađ.

RepublikaFoto: Starsport
Albert Nađ

Bivši reprezentativac te godine se nije našao u sastavu za prvenstvo što ga je veoma iznenadilo.

- Niko nije hteo da igra levog beka u toj selekciji, pa sam ja, iako mi to nije bila pozicija u klubu, odigrao cele kvalifikacije za Jugoslaviju i činilo se da sam jedini siguran putnik u Francusku. Sećam da se sam krenuo ka selektoru Santraču po obrazloženje, ali je on, kada me je video, pobegao niz stepenice u prizemlje hotela…sve mi je bilo jasno - rekao je Nađ za VICE.

Ipak on tvrdi da mu niko nije tražio novac.

- I da jeste, ne bih nikad dao pare da igram za reprezentaciju, jer je to za mene pre svega bilo pitanje časti. Moram da priznam da nisam čuo da su neki igrači platili, ili im je tražen novac. Ako je već tako bilo, nije mi jasno zašto Rambo nije izašao i rekao to javno, a ne sada posle 20 godina - završio je Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading