"Večiti derbi": Milojević nadomak istorije

Autor: sportske.net, Sportski žurnal

Sport

27.02.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Vladan Milojević svakako će ostati upamćen kao jedan od najuspešnijih trenera crveno-belih, ali bi u subotu mogao da ispiše istoriju "večitih derbija".

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Gledajući samo trenere Crvene zvezde, Vladan Milojević spada u grupu odabranih koji nisu iskusili gorak ukus poraza u najvećoj svetkovini srpskog fudbala.

Deset trenera Crvene zvezde ne znaju za poraz u "večitim derbijima", a Milojević je u grupi sa onima koji su po četiri puta vodili Zvezdu protiv Partizana u prvenstvu, kaže "Žurnalova" arhiva.

Milojević ima trijumf i tri remija, a bolji skor (bez poraza) imaju Zoran Filipović (dve pobede, dva remija) i Ivan Toplak (tri pobede, jedan remi).

Ukoliko u subotu Crvena zvezda savlada Partizan ili odigra nerešeno, Vladan Milojević će se izdvojiti iz pomenute grupe desetorice trenera kao jedini koji je pet puta vodio crveno-bele u "večitom derbiju" a da nije doživeo poraz.

Motiv više za stratega crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading