Italijani se borili za Tadića: Njegov agent otkrio šta će po završetku karijere

Autor: Informer.rs

Sport

06.03.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Tadić je čovek o kojem priča Evropa! Srbin je razbio Real, a njegov agent Milan Malenović otkrio je neke zanimljive detalje o svim klijentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

- Neverovatan meč, i Dušanov i cele ekipe. Nikada u životu neće zaboraviti ovaj duel. Sreli smo se u hotelu, bio je veoma srećan i opušten. Dušan je veoma pametan, inteligentan i lako je sarađivati sa njim. Nema arogancije kod njega. Može da priča o fudbalu po ceo dan i jedanog dana će sigurno biti trener - poručio je Tadićev agent Milan Malenović za medeije u Italiji. 

On dodaje da se Srbin odlično oseća u Ajaksu.

- On se odlično snašao sa Ajaksovim stilom. Pokazuje klasu na različitim pozicijama i Ajaks je pravi korak u njegovoj karijeri - rekao je on.

Za kraj, Malenović je otkrio nešto više nego zanimljivo.

- Ko zna možda će igrati u Seriji A u budućnosti. Hteli su ga prošlog leta i prošle jeseni, ali probali su da ga dovedu kada je bio igrač Sautemptona - dodaje Tadićev agent. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading