Milojević kratak posle pobede: Milovanović izdvojio jednog igrača Zvezde

Autor:

Sport

06.03.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Mladosti u Lučanima sa 3:1. Vladan Milojević je tako uspeo da izjednači rekord sa Slavoljubom Muslinov koji je na 50. mečeva ostao neporažen u domaćem prvenstvu

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Strateg šampiona Srbije bio je zadovoljan nakon meča. Kako i sam kaže, nije se plašio nakon što su domaći smanjili rezultat na 1:2 i pretili da dođu do izjednačenja.

- Ne mogu da kažem da sam strahovao, ali trebalo je mnogo ranije da završimo utakmicu. Videli ste i da smo promenili formaciju. Čestitam Mladosti i mojim igračima na fer I korektnoj utakmici -kratak je bio Milojević.

Sa druge strane, trener Mladosti Nenad Milovanović u superlativima je govorio o Marku Marinu, ali i penalu za crveno-bele.

- Nije Bojović uradio ništa mimo dogovora. Tri, ili četiri faktora su odlučila utakmicu. Ušli smo sa trojicom štopera pozadi, probali da zatvorimo crveno-bele sa dvojicom napadača. Nismo uspeli, bili smo rastrzani. Mnogo je Radivojević pogrešio kod penala. Morao je u glavi da zna da je Stojković dešnjak I da će se okrenuti na tu nogu. Ne znam da li je bio ofsajd kod drugog gola. U drugom poluvremenu smo bili hrabriji, napali smo Zvezdu. Mogli smo da izjednačimo. Ali onda je Marin pokazao klasu. On je daleko iznad ove lige - jasan je bio Milovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading