Miletić jednu stvar ne može da oprosti sebi i ekipi!

Autor: Tanjug

Sport

07.03.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić posle poraza od Radničkog iz Niša 1:0 u derbiju 25. kola Superlige rekao je da je očekivao tešku utakmicu i da je presudila jedna greška.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana

- Znali smo da će da bude teško, da su dobra ekipa. Desila se jedna greška, iz jedinog šuta su postigli gol. U prvom poluvremenu mi smo jurili, oni su pametno stali pozadi- rekao je Miletić.

On je istakao i da nisu imali rešenje za igru Radničkog, iako su bili u prilici da dođu do pogotka.

- Imali smo nekoliko šansi, golman je nekoliko puta skoro vadio loptu iz mrezez, ali na kraju nismo uspeli da se vratimo. U nekim situacijama smo bili sebični, a kada smo imali prostora da odigramo, nismo odigrali. Izgubili smo bodove kod kuće, ali idemo dalje- rekao je defanzivac crno-belih.


Fudbaleri Partizana za drugoplasiranih Nišlijama zaostaju 11 bodova, dok Crvena zvezda ima plus 18 u odnosu na večitog rivala.

- Razlika nije naivna, ali imamo i plej-of. Mislim da Partizan ne zaslužuje to mesto, ali trenutno je tako -zaključio je Miletić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading