LALI PSOVALI ĆERKICU A NIKO NEĆE BITI KAŽNJEN

Autor:

Sport

08.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbal uspeo je za četiri dana dva puta da dotakne dno! Strasti posle večitog derbija se nisu smirile, a huligani su napravili novi skandal psovkama i pretnjama na račun Nenada Lalatovića (41) tokom pobede njegovog Radničkog na gostovanju Partizanu (1:0) i posle nje.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Ispaljen je ceo asortiman uvreda na račun stratega Nišlija, ali i njegove porodice. Doneli su "Grobari" čak i kesicu belog praška na tribine aludirajući da je to kokain navodnog narkomana na klupi gostiju. Sve zajedno srozalo je naš fudbal, a potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragiša Binić ne veruje da će se nešto uskoro promeniti.

- Psovke, gađanja tvrdim predmetima i pretnje su postale sastavni deo našeg fudbala, a za to nema opravdanja. Nažalost, to se neće skorije promeniti. Nema svrhe ni da kažnjavamo ako sankcije nisu adekvatne i delotvorne. Dok se ne opametimo svi zajedno i ne promeni se svest navijača, nećemo se pomaći. A tu podrazumevam i kvalitet fudbala. Sve dok je on loš, navijači će utehu pronalaziti u vređanju protivnika, ali i svog kluba ako mu ne ide - ističe Binić.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dragiša Binić

Čelnik FSS se osvrnuo i na neprimerenu reakciju golmana Radničkog Borivoja Ristića. Izlazeći sa terena, on je vređao novinara TV Partizan Željka Pantića pominjući novac koji je sakupljan za lečenje njegovog sina.

- Igrači moraju da se bave samo fudbalom. Ovo što se desilo je nedopustivo i ne sme da se ponavlja - dodao je Binić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading