TADIĆ U SITIJU ZA 30.000.000 EVRA!

Autor:

Sport

09.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorska partija Dušana Tadića (30), koja je na "Santjago Bernabeuu" u ponižavanju kralja (4:1) ocenjena maksimalnom desetkom, tek će dobiti težinu i značaj. Španski i engleski mediji bruje da je za Srbina zagrizao Mančester siti, koji nudi čak 30.000.000 evra za njegov potpis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Njega mi dovedite: Pep Gvardiola

Pep Gvardiola, jedan od najvećih stručnjaka današnjice, koji ima fudbal u malom prstu, naredio je svom timu da hitno ubedi Dušana Silnog da je Etihad njegova idealna naredna stanica. Mundo Deportivo i San pišu da je prvi kontakt već uspostavljen i da Siti pokušava preko noći da finišira čitavu priču kako bi izbegao rat sa španskim gigantima Barsom i Realom, koji takođe žele da vide Ajaksovu desetku u svom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Pep je očaran magijom, mirnoćom i elegancijom koju u svakom trenutku demonstrira fudbalski genije, pa neće štedeti novac kako bi dodatno pojačao šampionski tim. S druge strane, Tadić, koji je ove sezone na 40 mečeva za "kopljanike" postigao čak 26 golova, izuzetno ceni Gvardiolu i Siti, i upravo je posle demoliranja Reala u osmini finala Lige šampiona u razgovoru za Srpski telegraf poručio da samo njih želi da izbegne u narednoj fazi elitnog takmičenja.

26 golova na 40 mečeva za Ajaks postigao srpski as

Tadić: Cenim Gvardiolu i Siti, ne želim da nam budu rival u LŠ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading