Ratno stanje u Realu: Perez bi da vidi leđa Ramosu, ali specijalna kluzula kaže ne!

Autor:

Sport

10.03.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspad sistema u Realu. Na suprotstavljenim stranama su kapiten Serhio Ramos i predsednik Florentino Perez, koji bi rado da vidi leđa Ramosu, ali pitanje je koliko je to realno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Nisu navikli na poraze, a pogotovo na tako ubedljive kao što im je naneo Ajks u osmini finala Lige šampiona - Real Madird se posle eliminacije iz elitnog evropskog takmičenja suočava sa novim problemom.

Jedan od krivaca za ovaj debakl svakako jeste i kapiten Serhio Ramos, koji je u prvoj utakmici amerno zaradio karton zbog kojeg je propustio meč u Madridu.

Florentino Perez je najviše bio besan upravo na njega, Ramos mu je potom poručio da želi da ode iz kluba, a šuška se da bi njegova nova sredina mogla da bude - Torino.

Španski mediji su posle svega ovoga postavljali jasno pitanje, a to je da li će Ramos uopšte ostati posle završetka sezone ili će ga se kraljevski klub rešiti. Ipak, prema onome šta piše španski "As", gotovo je nemoguće da kapiten Reala napusti klub, jer on ima ugovor do 2021. godine, a u ugovoru se nalazi jasna klauzula po kojoj će mu biti isplaćeno 25 miliona evra u slučaju prevremenog raskida saradnje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading