Ko će voditi Partizan u Kruševcu?

Autor:

Sport

11.03.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Mirković je podneo ostavku na mesto trenera Partizana, a izvesno je da uprava crno-belih neće uspeti u svojoj nameri da Mirkovića natera na promenu odluke. Otuda i pitanje ko će voditi tim u Kruševcu, nameće se jedino logično prelazno rešenje.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana ostali bez trenera

Bata se posle dva vezana poraza oprostio od igrača i čelnicima saopštio odluku da podnosi ostavku, a manje od 24 sata kasnije isto je učinio i sportski direktor Ivica Iliev.

Već su se pojavile prve informacije o tome ko bi mogao da nasledi odlazećeg sportskog direktora, ali se još uvek ne zna ko će preuzeti ekipu od Mirkovića i voditi je do kraja sezone.

Nikakvo konačno rešeje neće biti donešeno do duela sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa i zbog toga se očekuje da Žarko Lazetić u sredu sa klupe vodi crno-bele.

Lazetić je već jednom "čuvao klupu" novom treneru nakon rastanka sa Miroslavom Đukićem. Bilo je to početkom avgusta prošle godine kada je vodio tim u prvenstvenoj utakmici sa lučanskom Mladosti. Taj meč završen je bez golova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading