Ronaldo presrećan: Zbog ovoga me je Juventus i doveo!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

13.03.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski golgeter Kristijano Ronaldo, nakon što je sa tri gola srušio madridski Atletiko (3:0) za četvrtfinale Lige šampiona, poručio je da je tako velika utakmica razlog zašto ga je Juventus doveo letos iz Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji kada je najpotrebnije... Kristijano Ronaldo

Petostruki najbolji fudbaler sveta i u Torinu je pokazao zašto mu je Liga šampiona omiljeno takmičenje (rekorder sa 124 gola), ali i da mu leže dueli sa Atletikom, protiv koga je postigao 25 golova u karijeri i nadoknadio 0:2 sa stadiona Vanda Metropolitano.

- Bila je posebna noć za nas. Ništa još nismo osvojili i moramo da nastavimo u ovom ritmu, ne vidim zašto ne bismo. Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da odradim posao - rekao je Ronaldo za italijanski Skaj.


Ronaldo, koji je neprikladno slavio pobedu i tako "odgovorio" u sličnom maniru kao trener Atletika Dijego Simeone, kaže da je Juventus poslao jasnu poruku svima.

- Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim. Idemo korak po korak. Ovo je bilo magično- zaključio je Portugalac.

Juventus se tako među osam najboljih u Evropi pridružio Ajaksu, Mančester Junajtedu, Mančester Sitiju, Portu i Totenhemu, a preostala dva putnika znaće se večeras posle utakmica Barselona - Lion (0:0) i Bajern - Liverpul (0:0).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading