Zvezda nadigrala Partizan u večitom derbiju!

Autor:

Sport

13.03.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde savladali su Partizan na gostovanju u večitom derbiju sa 3:1.

RepublikaFoto: Starsport

Dobra utakmica viđena je u Zemunelu u okviru 18. kola Omladinske lige Srbije. Crvena zvezda je upravo na ovom mestu prošle sezone stigla do veoma vredne pobede koja im je donela šampionsku titulu.

Crveno-beli su bili znatno dominantniji tim u prvom poluvremenu, stvorili nekoliko ozbiljnih prilika, a u 12. minutu Njegoš Kupusović je načeo mrežu domaće ekipe lobom nakon sjajne asistencije kapitena Strahinje Erakovića. 


Partizan se "probudio" početkom drugog dela igre, ali su odmah kažnjeni za propuštene prilike pošto je Luka Velikić pogodio nakon asistencije Kupusovića.
 

Lazar Pavlović je vratio nadu crno-belima u 70. minutu smanjivši na 2:1, ali su nade bile brzo ugašene kada je Bogdan Jočić postigao izuzetan pogodak za konačan rezultat. 


Razlika između prva četiri tima na tabeli omladinske lige Srbije je samo četiri boda. Zvezdu čeka velika borba sa trenutnim liderima, Vojvodinom i Čukaričkim, dok je odmah iza crveno-belih Brodarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading