Nemilosrdni Siti ostavio trenera Šalkea bez posla!

Autor:

Sport

14.03.2019

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Šalkea u utorak su doživeli debakl na gostovanju Mančester sitiju (7:0) i ukupnim rezultatom 10:2 eliminisani su u osmini finala Lige šampiona, a samo dva dana kasnije došlo je do smene trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bivši trener Šalkea

Mladi stručnjak Domeniko Tedesko (31) neće više obavljati funkciju šefa stručnog štaba, iz kluba je otišao i njegov pomoćnik Peter Perthold, odlučio je sportski direktor kluba Johen Šnajder.

Na klupi "rudara" će ga zameniti Hub Stivens, koji će voditi klub na meču Bundeslige protiv Lajpciga. Šalke se nalazi u veoma teškoj situaciji u prvenstvu, pošto trenutno zauzima 14. mesto.

- Teška srca smo doneli ovu odluku jer Tedesko uživa poštovanje u Šalkeu. Ali, ne smemo da zaboravimo da su rezultati kluba daleko ispod očekivanih i da moraju pod hitno da se poprave. Nismo ubeđeni da je to moguće sa trenutnom trenerskom konstelacijom, pa smo se odlučili za trenersku promenu. Domeniko Tedesko zaslužuje zahvalnost za sve što je uradio u protekle dve sezone. Uvek se primerno odnosio ka ovom klubu i poptuno poštovao njegove vrednosti - naveo je sportski direktor Šalkea Šnajder.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading