Milojević: Nikad nije lako igrati protiv Rada na Banjici

Autor: Tanjug, Republika

Sport

15.03.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da protiv Rada na Banjici nikada nije bilo lako, pa neće ni u nedelju, u utakmici 27. kola Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu i ne očekujemo da bude lako. Možda stanje na tabeli to ne pokazuje, ali Rad ima svoj način igre u prolećnom delu prvenstva. Igrači su se navikli na novog trenera Miloševića, a na Banjici imaju motiv više i tamo nikada nije bilo lako igrati - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, ekipa ima svoj cilj i adekvatno će se spremiti.


- Ono što treniramo, trudimo se da ponovimo na utakmici. Mogu da kažem da sam zadovoljan, više puta sam ponovio da imam dosta igrača koji su uvek motivisani i svi zaslužuju šansu da budu na terenu- poručio je Milojević.

On je dodao da će pauza priojati ekipi i da se nada da će se svi povređeni igrači oporaviti - Rodić, Gobeljić, Boaći i Marin.

Takođe, osvrnuo se i na to što su brojni igrači produžili ugovore.
RepublikaFoto: Starsport
Jedan od igrača koji je produžio ugovor sa Zvezdom... Marko Marin

- Srećan sam zbog toga, Uprava kluba radi pravi posao. Uvek mi je drago, i kao zvezdašu i kao treneru, da igrači produže saradnju na obostrano zadovoljstvo. U prošlosti se dešavalo da je bilo teško zadržati igrače i onda se uvek ispočetka formira tim. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put u Zvezdi posle dužeg vremena ostao kostur tima i mnogo je lakše kada postoji kontinuitet, i za klub i za struku. To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača je prisutna i drago mi je što su ostali - zaključio je Milojević.


Utakmica između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading