Novi potpis na "Marakani"!

Autor:

Sport

15.03.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vezista Veljko Nikolić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, Nikolić je produžio vernost crveno-belima do leta 2023. godine.

- Drago mi je što sam potpisao novi ugovor sa ovako velikim klubom. Čast je i privilegija nositi crveno-beli dres i nadam se da ću igrama opravdati očekivanja navijača i ljudi u klubu- rekao je Nikolić.

Talentovani devetnaestogodišnjak u dresu Grafičara jesenas je bio najbolji strelac, a i prolećni deo sezone će provesti u Zvezdinoj filijali.

- Imponuje i znači poverenje kluba, saradnja je dogovorena na duge staze i želim da u tom periodu ostavim što zapaženiji trag. Igranje za Grafičar korak je do prvog tima Crvene zvezde, veoma sam motivisan i zadovoljan. Beležimo odlične rezultate i nadam se da ćemo sezonu završiti na prvom mestu kao i crveno-beli - otkrio je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading