U Premijer ligi gori i bez favorita!

Autor:

Sport

16.03.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je uzbudljivo u 31. kolu Premijer lige! Favoriti su odmarali, ali daleko od toga da je falilo dobrog fudbala. Vest Hem je pobedio Hadersfild sa 4:3 posle izuzetno zanimljivog meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Vest Hem - Hadersfild

Mark Nobl je doveo Vest Hem u prednost već u 15. minutu iz penala, ali su gosti do kraja poluvremena uspeli da preokrenu rezultat.

Bakuna i Grant su preokrenuli, da bi Grant ponovo postigao gol u 65. minutu za velikih 1:3.

Ali, brzo su gosti prokockali solidno vođstvo. Ogbona u 75. minutu smanjuje, a Čičarito sa dva gola, u 84. i 92. minutu rešava pitanje pobednika 4:3.

Barnli je dočekao Lester koji je preuzeo Brendan Rodžers, a na kraju su gosti slavili 2:1 iako su igrali sa igračem manje.

Bornmut je dočekao Njukasl, a meč je završen bez pobednika  rezultatom 2:2.  Rondon je doveo goste u prednost u 5. minutu nadoknade prvog poluvremena. 

Ali, King iz penala prvo poravnao rezultat sa penala, a potom u 81. preokrenuo na 2:1. Ipak, domaćin nije uspeo da sačuva mrežu do kraja utakmice. U 4. minutu nadoknade Riči postiže gol za konačnih 2:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading