SERIJA A: Lacio se poigravao sa Parmom, Atalanta kiksnula kod kuće, Sergej ponovo asistent!

Autor:

Sport

17.03.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija ubedljivo su savladali Parmu u 28. kolu Serije A rezultatom 4:1, Atalanta je podelila bodove sa Kijevom, dok je Empoli savladao Frozinone sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lacio je napunio do vrha mrežu Parme već u prvom poluvremenu i tako rešio pitanje pobednika. Drugi deo igre predstavljao je samo rutinsko odrađivanje posla.

U 22. minutu Sergej MIlinković-Savić sjajnim proigravanjem pronašao je Adama Marušića koji je iz ne baš lake pozicije savladao Luiđija Sepea za 1:0. Na 2:0 povisio je Luiz Alberto pogotkom sa bele tačke samo četiri minuta nakon prvog gola. Isti igrač postigao je svoj drugi gol na meču u 38. minutu, a četvrti gol za Lacio u prvom poluvremenu postigao je Senad Lulić prelepim udarcem sa 20-ak metara.


U 77. minutu Frozinone je uspeo samo da ublaži poraz, nakon što je Matija Sproćati iskoristio veliku grešku Patrika Gabarona u poslednjoj liniji odbrane. 

Fudbaleri Atalante nisu uspeli da savladaju Kijevo koji se pred ovaj susret nalazio u seriji od sedam utakmica bez trijumfa. Iskusni napadač Rikardo Međorini doneo je prednost gostima u 32. minutu nakon što se lepo snašao u kaznenom prostoru. Konačnih 1:1 postavio je Josip Iličić svojim devetim golom u sezoni u 55. minutu. Srpski napadač u dresu Kijeva Filip Đorđević odigrao je poslednjih 11 minuta susreta. 

Empoli je ostvario veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak pošto su na svom terenu savladali Frozinone golovima Frančeska Kaputa u 20. minutu sa bele tačke, odnosno pogotkom Marka Pajaca u 38. minutu. Luka Valcanja je u 70. minutu lepim golom uspeo da ublaži pobedu domaćina. 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading