Mitrovićev Fulam se borio, ali je Liverpul iščupao pobedu!

Autor:

Sport

17.03.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula savladali su Fulam sa 2:1 u 31. kolu Premijer lige i tako ostali u trci za titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Uoči ovog meča ekipa Jirgena Klopa bila je veliki favorit, međutim Fulam je odigrao ovaj meč znatno bolje nego neke prethodne i stvorio velike probleme aktuelnom vicešampionu Evrope. 

Prednost Liverpulu doneo je Sadio Mane u 26. minutu nakon što je odigrao sjajan dupli pas u kaznenom prostoru sa Robertom Firminom. Međutim, nekarakteristično za goste sa "Enfilda, nisu uspeli da slome otpor protivnika i ponovo savladaju Serhija Rika do kraja prvog poluvremena.


Fulam je igrao otvorenije nakon primljenog pogotka i stvorio nekoliko solidnih prilika, a u 65. minutu poništen je gol Flojdu Ajiteu zbog ofsajd pozicije. 

Međutim, u 74. minutu Rajan Babel je iskoristio veliki kiks Virdžila van Dajka i savladao Alisona za 1:1. Ovakvi pokloni od strane holandskog štopera retko se događaju, ali njegov saigrač iz reprezentacije bio je spreman i sjajno je reagovao. 

Činilo se da će Fulam uspeti da izvuče bod na ovom susretu, ali je Džejms Milner bio precizan sa bele tačke u 81. minutu, nakon što je Serhio Riko skrivio jedanaesterac. 

Srpski napadač Aleksandar Mitrović odigrao je svih 90 minuta za domaći tim sa "Krejven kotidža", ali nije uspeo da se upiše u strelce. Nekadašnji napadač Partizana, Anderlehta i Njukasla je trenutno u seriji od sedam utakmica bez postignutog pogotka. 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading