"Derbi dela Madonina" u punom sjaju: Inter gazduje u Milanu posle ludnice na "San Siru"!

Autor:

Sport

17.03.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 27. kolu italijanske Serije A na stadionu "San Siro" u Milanu odigran je "Derbi dela Madonina" u kome je slavio Inter nad Milanom rezultatom 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matijas Vesino

Ludnica je počela već u 3. minutu kad je Inter poveo preko Matijasa Vesina. Martines je dočekao centaršut u šesnaestercu i poslao loptu glavom pred gol, a tamo ju je u gol sproveo Vesino.

Prštalo je na terenu između velikih rivala, imao je Inter nekoliko šansi da uveća prednost, ali nije uspeo, Paketa i Pjontek su zapretili par puta i to je bilo sve od Milana u prvih 45 minuta.

A onda je "San Siro" proključao u drugom poluvremenu. Od 51. minuta "neroazuri" su imali dva gola prednosti kada je precizan bio Stefan De Fraj. Samo 6 minuta kasnije Bakajoko smanjuje na 2:1.

Inter sa bele tačke stiže do velikih 3:1, u 67.minutu Martines je rutinski izveo penal.

Musakio postiže pogodak u 71. minutu za potpuni delirijum. Fudbaler Milana je bio na pravom mestu u pravo vreme i sjajno se snašao posle odbitka. Ispostavilo se da je ovo bio konačan rezultat posle ludnice na "San Siru"!

Fudbaleri Intera posle pobede nad velikim rivalom se nalaze na poziciji broj tri u italijanskom fudbalskom šampionatu, dok je Milan na dva boda zaostatka posle derbija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading