Ospina se oporavlja, dve nedelje ostaje u bolnici!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

18.03.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Napolija David Ospina i dalje je na intenzivnoj nezi posle udarca u glavu koji je zadobio na meču sa Udinežeom, ali njegov oporavak teče dobro i trebalo bi da pauzira najmanje dve nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Ospina

Ospina, koji je na pozajmici u Napulju iz Arsenala, krajem prvog poluvremena meca dobio je snažan udarac u glavu nakon čega je kolabirao i odmah je prevezen u bolnicu.

Skeniranje je pokazalo da Ospina nije izgubio svest posle sudara da igračem Udineza Ignaciom Puzetom.


- Još nisam imao priliku da razgovaram sa sinom jer je još uvek na intenzivnoj nezi. Znam da je dobro, a moja žena je s njim. Iz reprezentacije su razgovarali sa doktorom, kako bi bolje razumeo šta se dogodillo i rekao je da će za dve nedelje izaći iz bolnice - izjavio je Ernan Ospina, otac Davida Ospine, a prenose italijanski mediji.

On je rekao da je njegov sin srećan što je došao iz Arsenala na pozajmicu u Napoli.

- Srećan je u Napoliju i želi da ostane ovde. Čekamo da odigra još utakmica kako bi Napoli mogao da ga kupi od Arsenala - rekao je 

Kolumbijski čuvar mreže trebalo bi da se vrati na gol Napolija do prvog meča protiv Arsenala u četvrtfinalu Lige Evrope 11. aprila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading