SRPSKI TELEGRAF SAZNAJE: Srbija u nikad jačem sastavu NAPADA Ronalda!

Autor: D.K

Sport

19.03.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti stižu za navijače "orlova". Kako ekskluzivno saznaje Srpski telegraf, Srbija će u prvu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Portugala (ponedeljak, 20.45) ući sa daleko jačim timom nego što će to biti slučaj večeras protiv Nemačke u Volsfburgu, budući da će se dotada od povreda oporaviti nosioci igre.

RepublikaFoto: Starsport
Na Portugal u najjačem sastavu... Reprezentativci Srbije

Naime, prvi strelac Lige nacija Aleksandar Mitrović (24), krilni napadač Dušan Tadić (30), kapiten Aleksandar Kolarov (33) i vezisti Ljubomir Fejsa (30) i Filip Kostić (27) biće na raspolaganju selektoru Mladenu Krstajiću za startni meč B grupe kvalifikacija za EVRO u Lisabonu.

Nacija konačno može da odahne budući da će "orlovi" u i te kako ozbiljnom sastavu izaći na Da luž stadion, gde će ih dočekati evropski šampion, predvođen fenomenalnim napadačem Juventusa Kristijanom Ronaldom (34). Ipak, da zadovoljstvo ne bude potpuno, pobrinulo se zdravstveno stanje Nemanje Matića (30), koji neće ni putovati na obalu Atlantika jer se tek oporavio od povrede.

As Mančester junajteda u subotu je odigrao 86 minuta u meču FA kupa Engleske u kojem su "crveni đavoli" eliminisani od Vuleverhemptona (2:1), ali strateg Srbije ne želi da rizikuje sa jednim od najboljih igrača.

Nemanja Matić zbog povrede ipak neće nastupiti protiv Portugala u prvom meču kvalifikacija za EP

Bilo kako bilo, moćan sastav Srbije suprotstaviće se Portugalcima za pet dana u derbiju B grupe kvalifikacija za kontinentalni šampionat.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading