Crvena zvezda spremila veliko iznenađenje za sve navijače!

Autor:

Sport

22.03.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezde je pripremila veliko iznenađenje za sve zvezdaše koje će trajati narednih nedelju dana, do petka, 29. marta.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Svaki dan od 22. marta zaključno sa sledećim petkom, Viber zajednica Crvene zvezde biće otvorena od 20 sati do 20:30 za sve vas koji ste članovi i bićete u prilici da pišete u njoj.

Cilj je da napišete najlepši poziv za utakmicu sa Mačvom (30. mart) i tako doprinesite da tribine "Marakane" budu što ispunjenije, kako bi naši fudbaleri imali još bučniju podršku.

Potrebno je da budite kreativni i zanimljivi, a autor poziva za meč sa najviše lajkova biće nagrađen Zvezdinim dresom. U prilici ste da lajkujete poruke u bilo koje doba, a brojanje će biti zaključeno u petak, 29. marta, u 20:30.

Crveno-beli su upozorili sve da ne ostavljaju uvredljive komentare, jer će svaki biti obrisan. Takođe, vaši brojevi neće biti vidljivi za druge korisnike.


Ako se crveno-belima neka od poruka baš dopadne, postoji mogućnost da je ubuduće koriste i u  zvaničnim grafikama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading