ŠOK ZA BARSU Mesi se povredio igrajući za reprezentaciju - i to u PRIJATELJSKOJ utakmici!

Autor:

Sport

23.03.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Lionel Mesi, povredio je prepone u prijateljskoj utakmici protiv Venecuele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U petak uveče Argentina je odigrala prijateljsku utakmicu protiv Venecuele, koja je trebalo da posluži kao uigravanje i priprema pred Kopa Amerika. Međutim, izabranici selektora Lionela Skalonija odigrali su katastrofalno i doživeli su poraz od 3:1. 

Skaloni, koji je klupu Argentine preuzeo u septembru prošle godine od Horhea Sampaolija, kombinovao je sastav i isprobavao razne taktičke zamisli. Mada, imao je na raspolaganju najboljeg igrača tima, Lea Mesija, koji je odigrao svih 90 minuta. 


Zapravo nije najveći problem bio poraz od znatno slabije Venecuele, već činjenica da se nakon završetka susreta Mesi požalio na povredu prepone. Prema prvim informacijama u pitanju je lakša povreda i trebalo bi da bude spreman za gradski derbi protiv Espanjola za nedelju dana. 

Mesi je trebalo da nastupi i u prijateljskoj utakmici protiv Maroka u utorak, ali se uputio ka Barseloni, gde će pokušati da sanira povredu u što kraćem roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading