Partizan i AEK igrali dok su padale bombe: 20 godina kasnije novi prijateljski meč

Autor:

Sport

26.03.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i AEK odigrali su prijateljski meč 1999. godine za vreme bombardovanja, dok su padale bombe. Grci su tada još jednom pokazali da su nam veliki prijatelji, pa su crno-beli, posredstvom srpskog ambasadora u Atini, predložili da se ponovo odigra prijateljska utakmica dva kluba u godini obeležavanja 20 godina od NATO agresije.

RepublikaFoto: youtube.com/SportsDNA.gr
FK Partizan

AEK je, kako prenosi Mocartsport, pozitivno odgovorio na predlog "parnog valjka". Ali još nema definitivne odluke gde bi se utakmica igrala i kada.

Aktuelna reprezentativna pauza je poslednja do kraja sezone, sad slede samo takmičarske utakmice, zatim obavezni predah između dve sezone, početak priprema za novu, kvalifikacije za evropska takmičenja...

Dve opcije su u igri: usred leta, dok se i jedni i drugi budu spremali za novu takmičarsku godinu ili s jeseni, u prvom slobodnom terminu zbog obaveza državnih timova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading