Još im nije zagarantovana titula a isplanirali letnju turneju: Bajern u USA

Autor:

Sport

27.03.2019

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minhenski Bajern će predstojećeg leta otputovati na pripreme u Sjedinjene Američke Države, a tom prilikom će odigrati tri meča sa internacionalnim timovima.

RepublikaFoto: instagram.com/ fcbayern
FK Bajern Minhen

Bavarci će na turneji u SAD biti u periodu između 15. i 24. jula. U okviru Međunarodnog kupa šampiona snage će odmeriti sa Arsenalom 17. jula u Los Anđelesu. Tri dana kasnije očekuje ih meč sa Real Madridom u Hjustonu, a potom će otputovati u Kanzas Siti na utakmicu sa Milanom.

Bavarce će na turneji pratiti legendarni Lotar Mateus.

- Turneja je važan deo naše internacionalne strategije. Ona utiče na razvitak i promociju našeg brenda u svetu - istakao je član odbora Bajerna za međunarodne poslove u strategiju Jerg Vaker.

Poslednja poseta Bajerna Severnoj Americi desila se proteklog leta, kada su Bavarci obišli Filadelfiju i Majami. Prethodno su 2016. na programu bili Čikago, Šarlot i Njujork, a dve godine ranije takođe Njujork, Portland i Oregon.

Predstavnik Bajerna je 2014. dobio svoju kancelariju u najvećem gradu na istočnoj obali Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading