TADIĆ GINE ZA SRBIJU: RONALDU SE JE*E ZA PORTUGAL!

Autor:

Sport

28.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač "orlova" Dušan Tadić (31) pravo je oličenje kako se bori za dres s državnim grbom na grudima! Desetka na leđima, kapitenska traka oko ruke i fudbal u malom prstu nisu razmazili Duću, koji je po ko zna koji put pokazao da ima junačko srce, nakon što je na nogama preživeo krvnički start mesara Pepea u remiju s Portugalom (1:1).

RepublikaFoto: printskrin
Trenutak kada Pepe gazi Tadića

NEMA POVLAČENJA

Stisnuo je Tadić zube i s bolnom grimasom nastavio da igra, a sušta suprotnost od njega te večeri na Da lužu bila je superzvezda domaćina Kristijano Ronaldo (34). Procenio je da mu je sigurnije da napusti igru zbog bola u zadnjoj loži, a sve kako bi se sačuvao za Ligu šampiona i sudar koji Juventus očekuje s Tadićevim Ajaksom 10. aprila. Kod Dušana nije bilo dileme, znao je da ne sme saigrače da ostavi na cedilu po cenu da ceh plate "kopljanici".

- Uvek sam tu da se borim za moju Srbiju do poslednjeg atoma snage. Bio je to brutalan start Pepea, ali sam uspeo da nastavim. Bitno je da nije ništa strašno, tu su doktori da vode računa.

RepublikaFoto: printskrin
Sreća zglob nije nastradao

IZOSTALO IZVINJENJE

Na pitanje da li mu se prljavi Pepe izvinio i da li je postojao strah da će morati da izađe u tom 45. minutu jer su mu se njegovi kramponi zarili u cevanicu i unutrašnji deo skočnog zgloba koji je bio potpuno izvrnut Tadić je do detalja opisao kroz kakve je muke prolazio u lisabonskom paklu.

- Ništa mi nije rekao. Nema veze, idemo dalje. Svi znamo da je on agresivan igrač i često tako startuje. Što se izlaska tiče, postojao je strah jer prva dva minuta nisam mogao lepo da se oslonim na nogu. Bilo mi je nezgodno, razmišljao sam da popijem nešto protiv bolova u svlačionici. Sva sreća, bilo je bolje kako se ohladilo, pa sam nastavio - kaže fudbaler Ajaksa.

Podsetimo, Tadić je odavno pokazao kako se bori i gine za Srbiju. Teško da je iko zaboravio onaj lakat koji je popio u Kardifu 12. novembra, kada mu je krvnik Nil Tejlor polomio nos. Krv je šikljala na sve strane, ali se lider "orlova" vratio na teren i odigrao meč s tamponima u nosu.

Da Srbija na terenu ima 11 Dušana Tadića, i po znaju i po zalaganju, bila bi prvak sveta u fudbalu!

Dušan Tadić i sa slomljenim nosem igrao za Srbiju
SKANDAL! Pjaniću crveni, Pepeu žuti!

Dvostruki aršini vladaju čak i u svetu fudbala. Krvnik Pepe dobio je samo žuti karton zbog horor starta nad Tadićem, dok je Miralem Pjanić "pocrveneo" nakon što je daleko blaže startovao na Zeku u remiju BiH i Grčke (2:2).

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Krstajić: Uveo bih Jovića da smo gubili

To što je Luka Jović meč u Lisabonu presedeo na klupi podiglo je dosta prašine u Srbiji. Kritičari i navijači smatraju da je golgeter Ajntrahta morao da uđe umesto Mitrovića, makar pred kraj. Selektor Mladen Krstajić za Žurnal je objasnio zašto nije uveo Luku.

- Planirao sam da ga uvedem ako bude potrebe, da nedajbože jurimo rezultat. Da zaigramo s dva špica. To je bila opcija u tom slučaju - bilo je sve od Krstajića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading