Milošević: Neću da dozvolim da Partizan bude 13. prase!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

28.03.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević će danas i zvanično postati novi trener Partizana. Kada se pojavila vest da će on na doći na klupu crno-belih mnogi su bili zatečeni i šokirani. Ipak, on kaže da nije preko noći doneo odluku da stigne u Humsku i posao u FSS zameni klupom u Partizanom.

RepublikaFoto: fss.rs
Savo Milošević

- Odlučio sam da odem u trenere odavno, pre godinu. Nije ovo ništa novo, jedino što sam sada prihvatio Partizan. I pre godinu sam imao tu mogućnost, ali tada nisam bio spreman. Sad sam spreman. Da nisam ne bih ni razgovarao o tome - rekao je za Žurnal Milošević. 

Kaže da nije želeo da se upušta u "priču" dok nije video da ima podršku.

- Generalnu, pozicije, opozicije, navijača, države, svih faktora... Ne mogu da dozvolim da Partizan bude 13. prase. Svima je potrebno da Partizan bude jak, nećemo valjda da se dozivamo pameti kad budemo četvrti.

Nekadašnji reprezentativac je naglasio da ga je zvalo 15 ljudi koji iskreno žele dobro klubu i svi su mu rekli da je potreban Partizanu.

- Ali, svi znaju da sa mnom ne može da se manipuliše - poručio je Milošević.

Ivan Tomić, Zoran Mirković, Ljubinko Drulović... nisu se najbolje proveli na klupi Partizana.

- Svi moji drugovi su se "samoubili" u Partizanu, znam to. Jasno mi je i zbog čega, verujem da neću doživeti njihovu sudbinu i duša me boli što su potrošeni. Ušli su srcem a ne razumom u priču i nisu bili spremni za to, ja jesam. Zaista sam spreman i svi koji me bar malo poznaju, sigurni su da teško odustajem kad nešto počnem da radim. Verujem i u sebe i u Partizan. Da ne verujem ne bih ni došao - dodao je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading