Nagrada za novu eliminaciju iz Lige šampiona: PSŽ produžio ugovor sa Tuhelom!

Autor:

Sport

28.03.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel produžio je ugovor sa "Svecima" i tako prekinuo spekulacije oko toga ko bi mogao da ga nasledi na klupi Parižana.

RepublikaFoto: Starsport

"L'Ekip" je izvestio da su Parižani produžili ugovor sa Tomasom Tuhelom do 2021. godine, uz povećanje plate. Nemački stručnjak trenutno zarađuje oko 420 hiljada evra mesečno.

Odgovorni u Parizu na taj način su nekadašnjem treneru Borusije ukazali poverenje, bez obzira na ispadanje iz Lige šampiona u osmini finala, posle poraza od Mančester Junajteda (2:0, 1:3).

Bez obzira na to, PSŽ beleži impresivne rezultate u domaćem šampionatu i u odnosu na drugoplasirani Lil ima 20 bodova prednosti. Osvajanje šampionske titule je već sigurna stvar. Osim toga, Tuhel važi i za trenera koji odlično sarađuje sa igračima vrhunskog kalibra, poput Nejmara, Mbapea, Kavanija i ostalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading