Kako je Makelele zaustavio Ronaldinja: ZAPRETIO MU DA ĆE ZAVRŠITI U BOLNICI

Autor:

Sport

28.03.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je radosti Ronaldinjo donosio navijačima...toliko je glavobolje donosio protivnicima. Retko ko je mogao sa Brazilcem da izađe na kraj, ali je Klod Makelele našao način - ZAPRETIO MU JE!

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldinho
Ronaldinjo

- Zidan je bio umetnik koji je svakim potezom igrao fudbal unapred i radio nešto korisno za ekipu. Nema se šta više reći o njemu. Ista stvar je bila i sa Ronaldinjom dok to nije počeo da zloupotrebljava. Sakrije ti loptu i onda ono njegovo la-la-la. Rekao sam mu tada: "Hej mali, nemam ništa protiv da me predriblaš normalno. Ali ako nastaviš sa tim trikovima sa Sony playstationa, poslaću te u bolnicu!" I znate šta je uradio? Dao mi je loptu i izvinio mi se - rekao je Francuz u intervjuu za RMC.

Sa druge stranac Roni je 2015. godine za "Dejli Mejl" sastavljao idealan tim od igrača iz svoje epohe:

- Defanzivci se osećaju bezbedno kada je on ispred njih. Napadači se osaćaju spokojno kada znaju da je on iza njih. Za mene je on najbolji igrač kojeg sam video u protekciji odbrane. Nikada niste videli da je odigrao lošu utakmicu - obrazložio je Ronaldinjo pre četiri godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading