Boaći na sav glas hvali "delije" - Oni su naš pokretač, zadovoljstvo mi je da provodim vreme s njima!

Autor:

Sport

29.03.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Mačve, a slobodno vreme iskoristili su da pozovu sve navijače da ih podrže na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport

Filip Stojković, Erik Jirka, Milan Gajić i Ričmond Boaći su u sklopu druženja sa navijačima u Beogradu, pozvali sve simpatizere kluba da ih podrže u još jednom superligaškom okršaju.

- Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sada - rekao je defanzivac crveno-belih Milan Gajić.

Veliki motiv pred nastavak borbe za trofej ima i Ričmond Boaći.

- Divno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima kakav je ovaj, sa navijačima. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato je zadovoljstvo provesti svaki trenutak sa našim pristalicama - rekao je Boaći.


Duel 28. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mačve na programu je u subotu, od 19 časova, na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading