Mitrović stisao zube za Srbiju: U Fulamu ga "krpe" za utorak

Autor:

Sport

30.03.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović kuburi sa stomačnim problemima i zbog toga nije bio u kobinaciji londonskog tima u porazu od Mančester sitija, otrkio je menadžer kluba Skot Parker

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Parker je naveo da se Mitrović već nedeljama bori sa ovim problemom, a da nije imalo previše šansi da se posle iscrpljujuće utakmice protiv Portugala nađe u ekipi za ovako važan meč.

- Mitrović je već nedeljama u ovoj vrsti problema, protiv Portugala je stisnuo zube, ali to nije bilo dovoljno da se oporavi do ovog duela sa Sitijem. Do predstojeće utakmice u prvenstvu (koja se igra u utorak) pokušaćemo na sve načine da ga osposobimo da izađe na teren - poručio je Parker.

On je naveo da ne sme da se usudi da prognozira hoće li srpski napadač moći da bude udarna igla "kolibara" na gostovanju Votfordu, ali da će se u klubu potruditi da ga podvrgnu adekvatnihm terapijama.

Fulam je trenutno sa 17. bodova u ligi pretposlednji na tabeli sa veoma malim šansama da se u poslednjih šest kola nada opstanku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading