GROBARI VEĆ TERAJU SAVU!

Autor:

Sport

31.03.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaređali su se pehovi za Partizan u poslednje vreme: ekipa posrće, navijački gnev prema upravi je nikad veći, a trenerskoj "vrtešci" se ne nazire kraj, pa je Savo Milošević angažovan da spašava što se spasiti može, i preuzme "vruć krompir" iz ruke Žarka Lazetića.

RepublikaFoto: Djordje Kojadinovic
Savo Milošević

Ipak, neslavno je počelo po bivšeg golgetera crno-belih, u 18. minutu Napredak je poveo golom Đorića, a nedugo posle toga iz jednog od dva navijačka kopa gostujućih pristalica jasno su se mogli čuti i povici "Savo, odlazi".

Kad pre?

Ne pamti se da je jedan trener Partizana na debiju imao ovakav prijem kod najvatrenijih navijača, mada imajući u vidu čitavu situaciju oko kluba, i ne čudi mnogo ovakva reakcija...

I navijačima  je jasno da je Milošević bio iznuđeno rešenje uprave u nedostatku boljih, kupovina vremena rukovodstva koje je odavno izgubilo podšku gotovo svih navijačkih grupa.

U vrhu , u priloženom videu, poslušajte povike grobara uperene protiv Miloševića i uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading