BUM: Francuski velikan "otima" Zvezdinu budućnost!

Autor:

Sport

01.04.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Bordo se nalazi u ozbiljnoj krizi, godinama nije uključen u borbu za titulu, a nema ni budžet kojim bi mogao da preokrene svoju sudbinu, međutim izgleda da su čelnici posrnulog velikana pronašli rešenje. Politika kluba je da se okrenu mladim igračima, koji su jeftinije rešenje, pa da se oko njih izgradi ekipa koja će u budućnosti igrati ozbiljniju ulogu.

RepublikaFoto: ST/N. Madndić
Dejan Joveljić

Prema informacijama tamošnjeg portala "Merkata Bordoa", centralna figura u tom novom timu bi mogao da postane Dejan Joveljić.

Ovaj portal saznaje da čelnici Bordoa vide mladog napadača Crvene zvezde kao potencijalnu zvezdu francuskog fudbala, pa su dali treneru Paulu Souzi odrešene ruke da na leto uđe u razgovore sa Beograđanima oko transfera.

- Ljudi koji rukovode ovim klubom su mi dali priliku i vreme da sam vodim projekat podmlađivanja tima onako kako smatram da treba. Imaju potpuno poverenje u mene. Ne pričam samo o novcu, pošto Bordo nije u situaciji da potroši u jednom prelaznom roku 60.000.000 evra. Gradićemo tim postepeno, u skladu sa realnim mogućnostima - rekao je Souza u intervjuu za Ekip.

Bordo i Zvezda su ove zime već uspostavili kontakt, pošto su crveno-beli kupili od Francuza desnog beka Milana Gajića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading