Partizan žestoko oslabljen juri pobedu protiv Čuke

Autor:

Sport

02.04.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana protiv Čukaričkog neće igrati u punom sastavu. Crno-beli će u gradskom derbiju biti bez Nemanje Nikolića koji ima parne žute kartone.

RepublikaFoto: Starsport
Mogu li da pobede nekog? Fudbaleri Partizana

Bivši fudbaler subotičkog Spartaka zaradio je četvrti ćuzi karton u sezonu zbog kojeg neće moću da pomogne svojim saigračima u borbi za treće mesto protiv ekipe Čukaričkog.,

Kao što je bio slučaj još od dolaska Zorana Mirkovića na klupu Partizana, Nikolić je obično meč počinjao sa Rikardom u paru, pa ćemo videti da li će Milošević tražiti parnjaka napadaču sa Zelenortskih ostrva ili će ga ostaviti usamljenog u špicu. Jedina prava alternativa Nikoliću je Dejan Georgijević, koji nije imao puno prilike za igru ovog proleća

Partizan i Čukarički igraju u sredu od 19 sati na stadionu u Humskoj, a eventualni novi kiks crno-belih još više bi ih udaljio od trećeg mesta za kojim zaostaju dva boda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading