Savić postigao prvenac, saigrači mu ne priznaju gol dok...

Autor:

Sport

04.04.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon pobede nad Bačkom 3:1 fudbaleri Crvene zvezde već se punom parom pripremaju za novi izazov. U nedelju, 7. aprila, od 19 časova naša ekipa će u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva dočekati Proleter. Strelac gola u Bačkoj Palanci Filip Stojković srećan je što je pomogao ekipi da dođe do 26. pobede u sezoni, ali iskoristio je priliku i da "pecne" kapitena, Vujadina Savića koji je postigao svoj prvenac u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Presrećan sam zbog gola, lepa akcija je bila. Marin me je fantastično uposlio, nije mi bilo teško da takvu loptu pošaljem u mrežu. Videlo se i po radovanju koliko mi pogodak znači, posebno što je stavio pečat na trijumf. Takođe, podjednako sam srećan i što je Savić postigao prvenac u crveno-belom dresu. Pre utakmice mi je rekao da ima osećaj da će baš protiv Bačke dati gol, ali on to kaže pre svake utakmice. Izuzetno mi je drago što je ovog puta bio u pravu. Mada, ne računam mu gol dok ga ne postigne na Marakani – rekao je Stojković.

Popularni Žule očekuje fantastičnu atmosferu u nedelju na Marakani.

- Znam da ćemo imati fantastičnu podršku, da nas očekuje lep ambijent u nedelju i zato bih pozvao naše navijače da u što većem broju dođu na stadion da nas podrže i da uživaju u fudbalu. Mnogo puta smo rekli koliko nam je bitno da sa maksimalnim učinkom uđemo u plej-of, upravo zbog podele bodova. Proleter je pokazao ove sezone da je u odličnoj formi i zato ćemo morati maksimalno fokusirano da uđemo u utakmicu kako bismo ostvarili novi trijumf. Motivisani smo, puni samopouzdanja i jedva čekamo da istrčimo na teren.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković

Zvezdin bek osvrnuo se na učinak ekipe na susretu sa Bačkom.

- Posle zasluženog vođstva od 2:0 napravili smo grešku koju je protivnik kaznio golom. Ipak, mi smo bili ti koji smo držali konce u svojim rukama sve vreme, nije se pobednik dovodio u pitanje. Samo se čekao treći gol, ispostavilo se da sam ja uspeo da zatresem mrežu i donesem miran završetak utakmice. Izuzetno je važno što smo ostvarili trijumf na pretposlednjoj utakmici pre podele bodova – poručio je Stojković.


Crveno-beli će Proleter dočekati u nedelju od 19 sati, što je još jedna prilika da tribine Marakane budu što ispunjenije i da naši fudbaleri uz podršku navijača naprave novi korak ka duploj kruni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading