Murinjo optimista: Porto može da izbaci Liverpul!

Autor: B92, Republika

Sport

04.04.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo smatra da Porto ima dobre šanse da eliminiše Liverpul u četvrtfinalu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Elitno takmičenje UEFA nastavlja se u utorak i sredu, 10. i 11. aprila, a portugalski stručnjak smatra da posebno njegov bivši klub, Porto, može da bude neugodan po protivnika, tim Liverpula.

Klub sa "Enfilda" je prošle sezone ukupnim rezultatom 5:0 eliminisao Porto iz Lige šampiona, ali Murinjo veruje da je ovog puta situacija znatno drugačija.

- Mislim da je ove sezone sve otvoreno, a to što se desilo prošle godine verujem da može da pomogne Portu u dve utakmice. Poredeći sa prošlom sezonom, mislim da će se trener Serž Konseisao zapitati šta to nije bilo dobro kako bi ovog puta uradio nešto drugačije - rekao je Murinjo.

RepublikaFoto: instagram.com/fcporto

"Posebni" smatra da ovog puta na ruku Portugalcima može da ide to što se "crveni" bore za titulu u Premijer ligi sa Mančester sitijem.

- Liverpul ima fantastičan individualni kvalitet, ali oni se bore za titulu u Premijer ligi što znači da neće moći da odmaraju igrače između dve utakmice, to može biti dobro za Porto - izjavio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading