Milojević teži savršenstvu: Nervira ga jedna stvar, ali je razume

Autor:

Sport

06.04.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 30. kolu Superlige fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekuju ekipu Proletera (nedelja, 19.00) a očekivanja pred meč posle kojeg će biti podeljeni bodovi, izneo je šef struke šampiona Srbije Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Na poslednjoj utakmici pred podelu bodova dočekujemo ekipu koja je obezbedila učešće u plej-ofu. Svi komplimenti Proleteru, oni su ekipa koja je imala odličan kontinuitet igara. Predvođeni su odličnim i iskusnim trenerom Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate koje beleži Proleter. Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu na Marakanu u što većem broju, da odigramo utakmicu u lepom ambijentu. Očekujem da se predstavimo u najboljem izdanju i da priredimo lepu predstavu za sve ljubitelje fudbala – rekao je Milojević.

Zvezdin strateg osvrnuo se na kadrovske probleme u ekipi.

- Nećemo moći da računamo na Babića, Jovančića i Stojkovića zbog žutih kartona. Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene. Imamo problem sa Ebisilijom, koji od treninga pred susret sa Bačkom ima povredu i trenira individualno. Što se tiče Marka Gobeljića sačekaću procenu medicinskog tima, u kojoj je fazi oporavka i da li može neku minutažu da iznese ili je bolje da ga sačuvamo. Svakako je on igrač koji nam je potreban na utakmicama plej-ofa i u polufinalu Kupa, tako da ćemo biti oprezni sa njegovim povratkom na teren.

Trener crveno-belih istakao je da borba za titulu još uvek nije rešena.

- Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je u igri kada prođe susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading